magamról

Körmendi Viktória vagyok. Születtem 1973.10.14.-én, Budapesten. Jelenleg Pest megyében élek, Göd városában. 

Az oldalam specifikusan művészi, ezen belül írói és színészi tevékenységem céljából jött létre, így az itt látottak kizárólag ebben a téma szegmensekben olvashatóak.

Számomra az írás mára már létkérdés, mellyel önmagam építése és természetesen az olvasó tábor megnyerése a cél. Szeretném  szórakoztató jelleggel minden kedves érdeklődő, olvasó tetszését elnyerni, hiszen minden művésznek ez a célja, mellyel bizonyítékát nyeri azzal, hogy amit tesz és cselekszik, amit kiad a kezéből az valójában nem csak önbecsülés, hanem egy tágabb köz megnyerése, a köztudatba való törekvés érvényesítése. 

 

Színészi, amatőr színészi pályám, 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy televíziós produkció válogatóján vettem részt és sikeresen elnyertem egy epizód főszerepét. Élvezetes, eddig ismeretlen érzést tapasztaltam, és éreztem, életem részévé kell, hogy váljon ez a tevékenység. Az írás mellett, innentől kezdve, minden lehetőséget megragadtam...Az elmúlt néhány évben elnyerhettem két magyar mozifilm szerepet, tőbb reklámfilm főszerepet, és arra törekszem, hogy egyre többet tapasztalhassak, tanulhassak, és átadhassam azt a fajta érzés és "játék világát", mely életem meghatározó részévé vált e rövid idő alatt...:) 

Remélem műveim elolvasása, színészi játékom mindenki számára kellő szórakozást nyújt és az ezzel kapcsolatos bármely észrevétel, kritika itt megjeleníthető, az üzenet részben megosztható, későbbi blog részben pedig kibeszélhető, így mindenki számára egy nyitott kommunikációt engedélyez.

 

Üdvözlettel,

Körmendi Viktória